O nama


kuciste-brodskog-ventilatora-izrada-2-kopirajFLEKSIVOD je obrt za izradu vodiča za specijalne namjene i strojogradnju, s tradicijom od 35 godina (osnovani smo 1982. godine s temeljnim programom izrade sekundarnih kablova za aparate za točkasto zavarivanje).

Prvu isporuku odradili smo za tvornicu dodatnih materijala za zavarivanje Elektrovod iz Zagreba, a kasnije postali stalni dobavljač poduzeća Revoz – Novo Mesto (kako se u to vrijeme zvalo poduzeće) iz Republike Slovenije te hrvatskog koncerna Končar. Danas, uz pokrivanje domaćeg tržišta, naši proizvodi zauzimaju solidno mjesto na prestižnom svjetskom tržištu.
Naša osnovna djelatnost je: proizvodnja vodiča za specijalne namjene; strojogradnja –(visoko sofisticirani strojevi i uređaji) uređaja za elektro otporno zavarivanje, brodskih ventilatora i opreme te metalnih konstrukcija.

Zahvaljujući našoj stručnosti i prilagodljivosti suvremenim tijekovima na tržištu, postali smo siguran poslovni partner prepoznatljiv po vrhunskoj kvaliteti svojih proizvoda.

Svim svojim klijentima nudimo cjelovitu uslugu od analize, savjetovanja iznalaženja adekvatnih rješenja do izrade konačnog proizvoda. Svaki naš proizvod je rezultat vlastitog rješenja, istraživanja i profesionalne stručnosti naših radnika.

Moto naše tvrtke je – originalna proizvodnja, vrhunska kvaliteta, tradicija, znanje i izvrsnost!